zaterdag, april 25, 2009

Teken de tijd!

Jaja, lezertjes, Begtje was vroeger een wilde jongen. Die ging er vol voor!
Een van de dingen die ie deed was leuke bandjes door t land achterna reizen om ze zo vaak mogelijk te zien. Claw Boys Claw is daardoor het bandje dat ik het vaakst gezien heb, maar op 2 staat duidelijk de Div.
Div?
een artistiek neurotisch gejaagd meeslepend spelende band, ontstaan in het kunst- en kraakwereldje. prachtig hoekig vond ik hun liedjes als 'Als lemmingen', 'Lieve Matroos' en het nummer dat de titel van dit stukje draagt.

Cirkeltjes worden rond. Gisteravond, maandelijkse dj-avond in stamschuur Swaf, schudde ik de hand en hifive'de ik de bassist van de Div. Hij, Marc, is de nieuwe vriend van een van de bezoeksters van Swaf. Gek werd ie toen ik hem lied zien dat ik een cd van de Div bij me had die bij de selectie van de later die avond af te spelen liedjes hoorde.
Via deze blije man ga ik nu alsnog in t bezit komen van de digitale versies van al hun NL-talige werk, waarvan de musicassettes reeds lang vergaan zijn.
Teken de tijd, teken 't, teken op!

1 opmerking:

Anoniem zei

Teken des tijds
dat zijn teken waar je
gevaarlijk van ziek kunt worden.
Ziekte van Lyme
eenmaal besmet kun je er doodziek
van worden.
Gelukkig zijn er ook positieve besmettingen,
dat blijkt!
Veel plezier!

peterter

Poor Things- Yorgos Lanthimos

Poor things op IMDb (8,4)   Poor Things op Moviemeter (4,10) De eerste de beste kans na mijn vakantie aangegrepen om deze te gaan zien. Ben ...