dinsdag, juni 12, 2007

Happy me!

Goed nieuws van t banenjachtfront: er komt een derde gesprek en dat wordt n heel bijzondere!! Ik heb blijkbaar een dermate (rare?) indruk gemaakt dat er nu gesproken gaat worden over een nieuwe functie die ze in t leven willen roepen: die zou een combi moeten gaan vormen tussen de functie die ik in 1e instantie van t web trok, en die waarvoor ik op t tweede gesprek geweest ben.

Nog niet juichen, maar er zijn in ieder geval gunstige tekenen...
rustig ademhalen, begt..

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Getuige het feit dat jij een druk mannetje bent is het niet raar dat ze van jou een vreemde (rare) - in positieve zin - indruk hebben gehad. Ik als gelovig mens steek vanavond een kaarsje voor je op en drink als morsend een paar biertjes tijdens een kralen "mutsen" party alwaar ik als gastheer moet optreden. Het zal wel goe kome.

begt zei

dank voor t vertrouwen!

Unknown zei

Klinkt geweldig. Inderdaad niet te vroeg juichen, maar als ze voornemens zijn een nieuwe functie voor je samen te stellen... Dat klinkt alsof ze heel enthousiast over je zijn.

Ik duim voor je!

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...