woensdag, maart 09, 2016

While we're young- Noah Baumbach

While we're young op IMDb (6,3)
Vermakelijk. Niet van de diepe soort, maar het was wel vermaak. En dat mag ook gewoon in film he, het hoeft niet allemaal van alles te betekenen.

Josh en Cornelia vormen een stel dat op de rand staat. Ze zijn in een leeftijd dat alle vrienden kinderen krijgen maar ze koesteren hun vrijheden nog. Hoewel: hoe vaak maken ze daar eigenlijk nog gebruik van? Zitten zij niet ook gewoon in een sleur van dagelijkse verplichtingen?

Alles verandert als documentairemaker en filmdocent Josh een jonge gozer ontmoet die zegt zijn eerdere werk te hebben gezien. Alles wervelt aan deze Fletcher en zijn vriendin. Gaandeweg zien we het oudere stel veel overnemen van de houding van het jongere stel. De hipheid geeft hen een boost en ze hebben het gevoel weer echt te leven. Ondertussen vervreemden ze zich van hun oude vrienden, maar hey, een paar kinderfeestjes kun je best missen.

U mag zelf invullen hoe het allemaal afloopt.

Met Ben Stiller, Naomi Watts en Adam Horovitz.

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...