woensdag, september 28, 2005

Hey good lookin', what you got cookin'?

Mijn lief blijkt er eer in te leggen zo af en zo toe vermeld te worden op deze bloglijst. Gelukkig is daar heden alle reden toe, want haar uitbundige plezier van gisteravond werkt aanstekelijk.

Reeds na twee jaar kwamen wij erachter dat onze fraaie inbouwoven helegaar niet stuk blijkt te zijn, dat het slechts om het op de juiste wijze indraaien van de knopjes gaat. Een voor de combi-magnetron te brede braadslede bleek de aanleiding om alsnog eens te proberen of dat sterk visuele apparaat (onze oven is net een breedbeeld-tv) niet gewoon zijn werk kon doen!

Bleek ie te kunnen! Heerlijke braadkip gisterens! En de vrolijkheid van mijn lief steeg ten top toen ze bedacht welke heerlijkheden wij in de nabije toekomst allemaal saampjes kunnen verorberen!!
Hoewel juist nu de broekbanden weer enige rek beginnen te vertonen is dit toch een goed vooruitzicht!! Co, we hebben iets lekkers voor je op stapel staan...

Geen opmerkingen:

Green Border (aka Zielona Granica) - Agnieszka Holland

Green Border op IMDb (6,4)   Green Border op Moviemeter (3,50) Ik kon de slaap maar moeilijk vatten gisteravond, er spookte te veel door mij...