dinsdag, november 08, 2005

De cirkel is rond...

en zo is internet weer terug op aarde..
Speurders.nl opent winkel in Den Haag

Speurders.nl start op 14 november bij wijze van proef in Den Haag met de tweedehands koop- en verkoopwinkel Speurders Store. In deze winkel kunnen mensen hun tweedehands spullen verkopen en vinden kopers tweedehands producten van hoge kwaliteit. Directeur Michiel van der Meer van Speurders.nl: 'Met de Speurders Store onderzoeken we of fysieke aanwezigheid in de winkelstraat een zinvolle bijdrage levert aan de groei van Speurders.nl.' De Speurders Store is gevestigd aan de Loosduinsekade 156 in Den Haag.
De winkel bedient zowel de kopers als de verkopers van tweedehands goederen. Mensen die graag spullen willen verkopen, maar geen tijd hebben om zelf meerdere advertenties op Speurders.nl te plaatsen, kunnen eenvoudigweg hun spullen afgeven bij de Speurders Store in Den Haag. Het winkelpersoneel neemt de verkoop geheel uit handen: men bepaalt - in overleg met de verkoper - de prijs en maakt foto´s en omschrijvingen van de spullen. Vervolgens worden de spullen op het internet geadverteerd - op Speurders.nl en Speurdersstore.nl - en in de winkel geplaatst.

1 opmerking:

Anoniem zei

Net of Den Haag nou heel vernieuwend bezig is. Zo'n toko zit er in Blokker al heeeeel erg lang.

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...