woensdag, november 08, 2006

Wel of géén ocide

Correct dat Wouter bos op dit moment wordt terechtgewezen op de nieuwe pvda-standpunten inzake armenie. Zijn gehele oppositie (frusti Verhagen en ex-nazi Van Baalen voorop) valt hem aan op het feit dat de massamoord in de vorige jaren '10 thans geen genocide meer heet bij Bos.
Geef het beestje een naam, inderdaad. Belangrijker is dat er eenduidig tegen opgetreden wordt: waarom steekt rechts niet net zo veel energie in genocides van dit moment (waarom mag Israel blijven oorlogsmisdaderen? waarom is het midden- en zuidelijker deel van afrika al jaren een openlijk massagraf, Soedan en Zimbabwe voorop?).
Is dat vanwege politiek gewin misschien, of vanwege relaties met de wapenhandelaren die daar vrij spel hebben? Is het omdat Turkije over moslims gaat en die iets makkelijker te bashen zijn??

Komop, rechtso's, geen selectieve verontwaardiging graag. Dan zorgen wij van links wel dat Bos terechtgewezen wordt (daar hebben we peilingen voor!)

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...