donderdag, februari 15, 2018

The Trust - Alex & Benjamin Brewer

The Trust op IMDb (5,4)
Stone en Waters (ja, snapt u? Symbolische namen) zijn beiden politieagent. Ze waarderen het maar matig dat hun inkomen karig is terwijl ze om zich heen zien hoe de door hen vastgezette criminelen een luxe leventje kunnen leiden en zelfs met egards behandeld worden. U snapt: dat leidt tot corruptie en in deze film zelfs tot erger: met de info die de heren hebben, willen ze zelf een miljoenenkraak opzetten. Waters is minder overtuigd dan Stone, die hard is in zijn opstelling. Maar Waters gaat mee, want er moet toch een manier zijn om uit dit sleurende cirkeltje te komen.
Ze investeren flink: een busje, camouflagemateriaal en een heuse diamantboor om binnen te komen in de zwaar ommuurde kluis die ze op het oog hebben. Her en der een conflictje tussen de twee maar het doel heiligt de middelen. Totdat Stone blijkt er veel meer voor over te hebben , hij is bereid tot zware handelingen. Waters begint te twijfelen aan de oprechte bedoelingen van zijn compagnon en de twee komen tegenover elkaar te staan. De trust in de trust sijpelt tussen hun handen door.

Matige politiethriller. Voor de liefhebber.
Met: Nicholas Cage , Elijah Wood

Geen opmerkingen:

There's always hope - Tim Lewiston

There's always hope op IMDb (5,0)   There's always hope op Moviemeter (1,88) Gewoon een zoetsappig filmpje, maar dat kon deze kijker...