donderdag, oktober 05, 2006

Bos

Nee, geen politiek dit keer.
gewoon een beetje onverholen trots en blijdschap dat ik gisteren na de vergadering in het Filmhuiskantoor werd gefeteerd met een bos bloemen. als dank voor jarenlang coördinatorschap vd kinderfilms!
Gisteren was de officiële gelegenheid om (veel van mijn)taken over te dragen aan een opvolger. Vanwege verstrengeling van belangen werd het lastig om meerde co-schappen te combineren. Dat behoort dus nu mooi tot het verleden.
Er blijft nog genoeg te doen bij het filmhuis, laat ik me daar maar eens mooi op gaan storten, maar feit blijft dat er in ieder geval 1 a 2 vergadercircuits uit mijn agenda geschrapt gaan worden!

En die bos, op tafel staat ie zo mooi!!

6 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Sturen ze je zomaar het bos in ... Houd je nu de kinderfilms voor gezien? Ben benieuwd of je opvolger een andere koers gaat varen.

Anoniem zei

Spannend hoor, wat de toekomst gaat brengen. Vast iets leuks!

begt zei

@peterter: ja, die is wel andere dingen van plan. ik ga nog niks verklappen.
@helena: zeker, ik mag me helemaal op het publiciteitsdeel gaan storten. Nieuwsbrieven, promo-activiteiten, hoorn 650 jaar: ik krijg mijn tijd wel rond...

Anoniem zei

Kijk, dat klinkt allemaal heel erg leuk. Ben jij even blij dat je van dat kinderfilmsgeorganiseer af bent ;)

begt zei

das idd een vorm van t leven beschouwen: zelfs blijdschap is relatief...

PS zei

Mooi, daar ben je vanaf...

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...