woensdag, oktober 11, 2006

Voortschrijdend

Ook op andere vlakken moet ik toegeven dat ik de veranderingen langzamerhand ga volgen: zojuist mijn vaste telefoonlijn definitief opgezegd.
Had al veel problemen met KPN. Quas ooit een der eersten met ISDN, maar nu een van de laatsten die daar nog aan vast zit: betaalde ik toen al fors om het kastje te installeren, nu moet ik opnieuw 70 euro'en gaan neerleggen om dat schakelaartje weer terug te zetten.
Daarnaast blijkt onze huislijn tegenwoordig op een of andere manier doorgeschakeld te staan; we weten niet waarheen, we weten niet hoe en vooral niet hoe dat weer op te lossen. Daar moest dus een monteur voor komen. en wat denk je? ook die kost geld.

Begtje gaat dus vrijdag met lief eens even rondneuzen voor een nieuwe mobiel, om dan definitief van de prepaid af te stappen en op te gaan in het leger der continue-mobielenden!
Hoop dat ik zo vaardig ben aangelegd dat ik mijn oude mobielnr kan meenemen, dat schijnt tegenswoordigs ook een mogelijkheid te zijn.
Ik ga me verdiepen. En verdiepen. en verd....

3 opmerkingen:

Peter te Riele zei

verd...
verdikkeme
verdraaid
verdulleme
verdorie
verdomme
verdoofd;0)
verd... tuut, tuut

begt zei

klopt, we zijn in gesprek....

Peter te Riele zei

Gewoon even blijven hangen, en hangen, en ...;0)

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...