maandag, maart 29, 2010

Ontheemd

Ik kan altijd wel redelijk snel nieuwe dingen oppakken. Ondanks categorisch gemopper leer ik meestal wel omgaan met veranderingen, doordat frequenter gebruik vaak leert dat ergens ook wel goede kanten aan de nieuwe zaak zitten.

dat zal dus ook vast nog wel komen met de vernieuwde volkskrant. Vooralsnog vind ik hem onhandig en onoverzichtelijk: als je dan toch op dat tabloidformaat wilt verschijnen, moet je bij de dikte ervan rekening houden met het noodzakelijke nietje. nu vallen die losse flappen niet om te vouwen en zit je dus alsnog met een veel te breed armgebaar in de trein.
andere wenitem is de indeling: heel weinig nieuws op de voorpagina, vervolgens een aantal pagina's binnenland. Om de nieuwssector goed te kunnen verwerken had ik daarna het buitenlandse nieuws verwacht maar nee: eerst opeens een aantal opinierende stukken, vervolgens sport, dan media en dan pas het buitenlandse nieuws.
het voelt een beetje als snacken, ipv dineren met het nieuws.

nog geen voldoende dus voor de vernieuwde VK, maar we gaan t morgen weer proberen...

2 opmerkingen:

Peter te Riele zei

tijd voor een e-book. Nog even en je ziet alles in kleur, bewegend en interactief: maak en kies je eigen nieuws. Dan kun je hele bijlages weglaten en toevoegen.

Peterter

begt zei

zover ben k denk k nog lang niet. en zeker financieel nog niet..

neemt niet weg: als ik er eentje win, ga ik het natuurlijk wel proberen!

Gold - Anthony Hayes

Gold op IMDb (5,4)   Gold op Moviemeter (2,76) Daar moest ie toch even echt aan de bak. Moiboi Zac Efron zag ik nog niet eerder in zo'n ...