vrijdag, juni 07, 2019

Blockers- Kay Cannon

Blockers op IMDb (6,2)
Alles aan deze formulefilm is cliché: het script, de opzet, het acteerwerk (clichématig slecht dus), alles. Maar ja, ik had hem aangezet en ik loop alleen weg bij gruwelijk geweld, dus ik keek hem uit.

Daarom kan ik jullie vertellen dat dit een film is over drie vriendinnen die vanaf de eerste schooldag alles samen doen en nu bij hun prom night zijn aanbeland. De knappe blondine weet zeker dat ze seks gaat hebben, de donkere stoere denkt dat ze daar dan ook maar voor gaat, de wat kleinere sullige durft haar vriendinnen niet te vertellen dat ze lesbisch is. Hun respectievelijke ouders (alleenstaande moeder, een macho vader en een flamboyante vader-op-afstand) vinden het een griezelige gedachte dat ze hun grut moeten loslaten en proberen de geplande orgie te voorkomen. Dus reizen ze achter hun kinderen aan op de prom night. En dan gebeurt er van alles.

Met: Leslie Mann, John Cena , Ike Barenholtz, Kathryn Newton

Geen opmerkingen:

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...