maandag, december 31, 2007

....And I like it

Gisteren weereens een ouwerwets muziekmiddagje. Ceedeepresentatie van de bevriende band The Real Dolls, voorafgegaan door een fijne sessie van de hoornse hoerahiphoppers Engel & Daniel (beide acts overigens op hyves vertegenwoordigd).
Nog los van het feit dat ik van de optredenden vond dat ze allen duidelijk groei vertonen (een must voor die uiteindelijke doorbraak), was t gewoon ontzettend gezellig: een enorme wirwar van bekenden, stampens druk, en ook nog eens een fijn uitgelaten menigte.
We "lalalalala"den ons het jaar uit!!

Volgend jaar toch weer eens wat meer grote concertjes proberen te pakken: al onderschat ik het belang van regio niet, wat internationale acts zijn ook weer eens welkom!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Prima voornemen. Het is maar goed dat we het zo breed hebben, Begt, anders is een retourtje Paradiso domweg onbetaalbaar. De meest normale eendagsvliegjes zijn meestal al 15 euro, plus jas, trein, lidmaatschap en die goudeerlijke servicekosten.

Binnen nu en 4 maanden ga ik in elk geval naar Jens Lekmann en DeVotchKa. And I like it!

begt zei

Yes, Devotchka wil ik gaarne inplannen. Co hattut r ook al over. iets in april, smestje je toch?
dan delen we de treinkosten, mag je voor half geld met me mee richting mokum!!

Anoniem zei

uitgekookt; en dan ook nog 10% verdienen

The Greatest Night in Pop - Bao Nguyen

The Greatest Night in Pop op IMDb (8,1)   The Greatest Night in Pop op Moviemeter (3,86) Nu al luid bejubelde documentaire over een van de b...