woensdag, januari 02, 2008

An end has a start

Tja, en dan moet je toch weer de eerste keer aan de wekker geloven. Opstarten gaat nog niet vanzelf: krant vergeten mee te nemen, t aan t water gelegen pand openen en merken dat de kachel nog gewoon op vakantiestand staat: bad luck allemaal.
aan de andere kant, als dit t residu is van twaalf dagen vrij, van een heerlijk oudejaarpartijtje en een prima nieuwjaarsborrel in t stamcafé, dan klaag ik niet.

Krom de rug en tikken!!!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ik heb met je te doen jongeman...

Anoniem zei

gelukkig en gezond leven
ik wens jou, lief en de kinderen alle mooie dingen
al het beste om 2008 goed te beginnen
een goede gezondheid
veel liefde en geluk
dan kan het nieuwe jaar voor jou en mij niet meer stuk

Anoniem zei

Wie is die alwetende anoniem toch steeds? Het klinkt allemaal oprecht en goedbedoeld, maar op 1 of andere manier wil je toch, maakt niet uit wat, een naam er bij zien.

Gek is dat, het hele internet is anoniem, maar als het om zulke lieve woorden gaat kán het gewoon niet een onbekende zijn. Wat jij, Begt ...

Anoniem zei

@ herr meijer tis oprecht en goedbedoeld; anonymus blijft echter voorlopig anoniem, in het Hoornse ken ik buiten mijn zeilvrienden alleen Begt. Ik ben d'r al in geen jaren geweest, voor mij is het IJsselmeer te ondiep.

Anoniem zei

Maar noem jezelf dan Hopper of Zeilvriend of Life Begins at the Hop of wat dan ook, meet jezelf in elk geval iets onderscheideners aan dan Anoniem, zoals iedereen zichzelf kan noemen.

En Begt, zet jij die mogelijkheid van Anoniem reageren eens uit, dat kan vast wel ;)

Anoniem zei

mijn naam is Haas

Gold - Anthony Hayes

Gold op IMDb (5,4)   Gold op Moviemeter (2,76) Daar moest ie toch even echt aan de bak. Moiboi Zac Efron zag ik nog niet eerder in zo'n ...