vrijdag, april 18, 2008

Solliciteren

Ik ga solliciteren als hoofdredacteur van een autoblad. Ik denk dat ik de aangewezen figuur ben daarvoor: ik weet een boel over auto's te zeggen. Er zijn er veel te veel, chauffeurs zijn heilig, rijden veel te hard en bellen vaak achter het stuur.
ik denk zeker dat ik daar een publiek mee aanspreek.

ik ga solliciteren als hoofdredacteur van een opinieblad. Ik denk dat ik de aangewezen figuur ben daarvoor: ik heb overal een mening over, kan lekker ophitsend en spraakmakend schrijven en zal er zeker voor zorgen dat mensen mijn mening bespreken.

Ik ga solliciteren als ministerpresident. Ik denk dat ik daar de aangewezen figuur voor ben omdat ik wel een idee heb waar dit land naar toe moet.


En als ik voor één van deze functies aangenomen wordt, mogen anderen wat mij betreft hoofdredacteur van Opzij worden!

2 opmerkingen:

Herr Meijer zei

Opzij voor Begt!

Hoe dan ook, de opvolger van JP de MP wil je dus niet worden, want dan moet je huichelachtig voor de camera's vertellen dat het weer zo erg is dat er twee jonge jongens zinloos op een mijn zijn gereden in een land waar wij compleet niks te zoeken hebben.

begt zei

ik zou dan ook heel wat anders vertellen. ik zou vragen of de hoernalisten de uitdrukking "it runs in the family" kennen..

mn kabinet zou dan ook gauw vallen, denk ik!

Gold - Anthony Hayes

Gold op IMDb (5,4)   Gold op Moviemeter (2,76) Daar moest ie toch even echt aan de bak. Moiboi Zac Efron zag ik nog niet eerder in zo'n ...