donderdag, juni 19, 2008

Avé Rechts

Ik bereik langzamerhand een staat van volmaakt geluk. Altijd al geweten dat mijn politieke keuzes op zn minst aan de juiste kant zaten, als ze al niet volledig juist waren.

Nu lees ik in een verslag van een onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau dat 64 % van de NL-ers vindt dat het met ons land de verkeerde kant gaat. Let op: "vooral de combinatie van lage opleiding, het lezen van de Telegraaf en het mijden van de publieke omroep leidt tot negatieve visies op de samenleving en de toekomst".
Boehaha, dit is toch een letterlijke doelgroepbeschrijving van hen die steeds reppen over "de linkse kerk", over het lezen van "de Azijnbode" en over het verlangen naar een daadkrachtige leider in de vorm van Nederfasco's als Rita of Geert?
Dit percentage van ons volk, dat is gewoon letterlijk het rechtse deel der natie.

OK, ik geef toe dat ze de meerderheid hebben, maar ik gun ze dan toch hartelijk het lijden aan dit leven!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ga nog even door met m'n Zwitserleven. Liggen op de rede van Jävrebodarna in de Baltische Zee. Erg noordelijk, er is hier geen bier, moeten nog noordelijker naar Piteä. Zowel bak-en stuurboord kunnen zich niet vinden in dit onderzoek. Ach wat geeft het als je maar lol hebt

zeeduivel

begt zei

niet links, niet rechts, maar recht door zee.
(ahum...)

Herr Meijer zei

Toch fijn dat iemand zijn dagboek in jouw comments plaatst, Begt.

begt zei

wel he, het moet een eenzaam bestaan zijn op zee...

On her majesty''s secret service- Peter R. Hunt

On her majesty's secret service op IMDb (6,7)   On her majesty's secret service op Moviemeter (3,08) Een jaartje geleden begon Film1...