vrijdag, augustus 06, 2010

Peiling

Ik ben er nog niet helemaal uit. Gevoelsmatig spuug ik op de nieuwe rechtse truc om middels een licht dementerende formateur een constructie op te zetten die hondsberoerd voor ons land kan uitpakken. Kabinet Bruin1 levert me spookbeelden op.
Máár in de praktijk blijkt het nu hele leuke dingen op te leveren: omdat Rutte zn gezicht helemaal verliest als ie zn stoere bezuinigingstaal niet handhaaft, komt ie nu met het plan op de proppen aanschaf van de JSF te laten vallen. Zo gemakkelijk heeft links nog nooit zn punten binnengehaald, met zulke vijanden heb je geen vrienden meer nodig. Dank, premier, Noblesse oblige.

Bovendien is het fantastisch om te zien dat de scheldautomaat die de leider is van de grootste fanclub in Nederland (anderhalf miljoen stemmen, roept ie steeds), dat diezelfde Wilders zn geloofwaardigheid als politicus van het volk met de dag meer geweld aan doet, alleen maar om bij de grote jongens te horen en mee te mogen praten.
Daags na de verkiezingen leverde hij al partijstandpunten in, dat gaat ie de komende weken vast nog meer doen, alleen maar omdat zijn partij steeds genoemd wordt als derde wiel aan de kabinetswagen. Ook zijn afkeer van achterkamertjespolitiek en van 'geen commentaar' heeft ie in no time achter zich gelaten, hij toont zich een volleerd plucheplakker.

Kortom: Johan Cruyff for president want DE verkiezingsslogan van dit jaar is toch echt "elk nadeel hep zn voordeel"

Geen opmerkingen:

Poor Things- Yorgos Lanthimos

Poor things op IMDb (8,4)   Poor Things op Moviemeter (4,10) De eerste de beste kans na mijn vakantie aangegrepen om deze te gaan zien. Ben ...