donderdag, september 12, 2019

The Five Year Engagement - Nicholas Stoller

The Five Year Engagement op IMDb (6,2)
Heksenketel@work zorgde ervoor dat ik in weinig andere dingen zin dat tamelijk hersenloos vermaak. Mijn vrouw houdt wel van een feelgoodje en ik kijk graag naar Emily Blunt, in wie ik zowel een komisch als een serieus acteertalent ontwaar. Deze werd het dus.

Zij, 8 jaar psychologiestudie achter de rug. Hij , aankomend meesterkok maar nu nog sous-chef in een druk restaurant. Van beide kanten ervaren ze druk van de familie om na twee jaar verkering toch maar eens de huwelijksdatum aan te kondigen. Verloven dus.
Maar ja, zij wil toch eerst nog iets met die studie doen voordat ze house gaat playen, dus neemt ze een baan aan in Michigan, wat betekent dat ze San Fransisco moeten verlaten. Hij gaat mee, maar voelt zich al snel verloren in deze winterse culturele woestijn. Langzaam groeien ze uit elkaar. Tot de breuk aan toe.
Hij terug naar San Fransisco, jong blondje aan de haak. Zij in Michigan, toch maar een relatie met  haar professor. Maar het jeukt.

Met: Emily Blunt , Jason Segel, Chris Pratt

Geen opmerkingen:

There's always hope - Tim Lewiston

There's always hope op IMDb (5,0)   There's always hope op Moviemeter (1,88) Gewoon een zoetsappig filmpje, maar dat kon deze kijker...