woensdag, augustus 03, 2005

Herzien

Het wordt toch tijd dat ik mijn mening een beetje ga herzien. "JAAAAAAAA", hoor ik u denken! Maar ach, het gaat slechts over een triviaal deel des levens.
Het gaat om mijn mening over sterke drank! Daar moest ik nooit iets van hebben: ik ken mijn extremistische neigingen en besefte tijdig dat me dat in combi met zwaardere alcoholica wel eens zou kunnen nekken.
Heb ook altijd gezegd dat ik jenever (posthuum sorry, pa) een ouwe-mannendrankje vond, dat zou ik pas gaan nuttigen als ik veertig werd. Prompt kreeg ik natuurlijk een fles cadeau bij mijn 4e decade-viering..

Maar ach, een mens is oud genoeg om te leren. Derhalve nam ik gisteren dankbaar het aanbod van mijn schoonvader aan om naast de koffie een belletje cognac geserveerd te krijgen.
Dat smaakte naar meer: we waren net iets te lang buiten blijven zitten en dus enigszins afgekoeld. Een tweede Hennessy zorgde voor de broodnodige verwarming!!

Zo af en toe stap ik dus buiten het biercircuit...

Geen opmerkingen:

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...