woensdag, juli 28, 2010

Is Damocles op vakantie?

ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ik het op dit moment allemaal redelijk onder controle heb. Gekte op het werk is gereduceerd tot overzichtelijke klussen met gewoon een dagelijks-op-tijd-vertrekken. Is wel over twee weken weer over, maar voor nu is het prettig.
Thuis alles redelijk op schema, nog een paar te lang uitgestelde klussies maar ook dat is niets wat bloedspoed verlangt.
Heb de afgelopen twee weken een forse inhaalslag gedaan op te bekijken films, komende week nog Inception en dan ben ik weer bij.
Op dit moment luister ik via de werkwinamp naar een verzameld stickie met allerlei nieuwe plaatjes, ook daarin doe ik nog steeds lekker mee. Hoewel er natuurlijk toch wel wat te wensen overblijft.
Qua ontmoetingen kom ik met fijne regelmaat de mensen tegen die ik wil zien, hoewel er natuurlijk altijd een clubje "moet-ik-weer-s-mee-afspreken" overblijft.

Vanuit mn aloude schuld-en-boete-gevoel moet er binnenkort weer iets vreselijk de vernieiling in knallen, het lijkt nu allemaal (te) vanzelf te gaan.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bij het opruimen van mijn "kantoortje" kwam ik St.Joris weer tegen alleen zijn draak was verdwenen. Misschien samen met het zwaard op pad????

Hans

begt zei

tja, ook die houden wel eens vakantie..

Gold - Anthony Hayes

Gold op IMDb (5,4)   Gold op Moviemeter (2,76) Daar moest ie toch even echt aan de bak. Moiboi Zac Efron zag ik nog niet eerder in zo'n ...