maandag, september 13, 2004

Veenlijk

Gistermiddag uitstapje gehad met alle andere medewerkers van Filmhuis Hoorn. Eén keer per jaar gaan de deuren dicht om er met z'n allen op uit te trekken.
De bedoeling was dat we zouden gaan roeien, maar de stormwind weerhield ons het Ilperveld te doorkruisen als de 30 met stuurman. Derhalve trokken we met een motorbootje door dit u nie ke natuurgebied. Een zeer vreemde gewaarwording om ergens aan land te gaan en meteen weg te zakken in de veengrond. Direct het gevoel dat we met z'n allen weg zouden zakken en dat men ons over een eeuw of drie in een museum als veenlijken tentoon zou stellen. Dat bleek allemaal mee te vallen. Zeer imponerend gebied daar, Europees aangemerkt als bijzonder vogel- en veenweidegebied. Deze tip is gratis dus!
Daarna nog groepsgewijs gegeten in Landsmeer. Lekker, dat wel, maar de bediening bij resto Juffrouw Tok Tok was een blamage voor de leuke verwachtingen die de naam van het restaurant bij ons opriep.
Al met al een fraaie dag die weer energie geeft om je hard voor het filmhuis in te zetten.

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...