woensdag, september 24, 2008

Ook gij, Rita?

Smullen deze dagen voor de lynxo. PVV's hartediefje Dion Graus wordt ontmaskerd als een ordinair fraudeur en wanbetaler, Geert's toespraak tijdens de beschouwingen vorige week toonden iedereen aan hoe one-issue (of non-issue) hij is en nu... nu is er Rita.

Dat ze gefinancierd wordt door het puikje van corrupt nederland, de vastgoedsector, dat is nog niet zo verrassend. Onfrisse ideeën komen uit onfrisse hoekjes, immers.

Wat ik belangrijker en vooral hilarischer vind is dat ze haar verleden als PSP-lid en dito stemmer ontkent. Ondanks een spoor aan bewijzen draait Rita er om heen.
Waarom? Omdat ze aan haar eendimensionale kiezer niet kan verkopen dat ze ooit linkser dan de pvda is geweest? Of omdat ze bang is dat haar stemmers denken dat ze wellicht toch maatschappelijk gevoel heeft?? Da's toch Geen Stijl, Rita?
Zelfs Pim Fortuyn was daar helderder in, die heeft zijn marxistisch verleden nooit ontkend. En terecht, want als je je denkende leven al niet eens links begonnen bent, kan het helemaal nooit wat worden, toch?

Moge Rechts gelijk Rome haar morele en ideëele ondergang zien naderen..

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Yep, eerst Rome zien en dan sterven.


Japem

Anoniem zei

De uitdrukking is: eerst Napels zien en dan sterven. Hetgeen een vertaling is van de Italiaanse zegswijze: "Vedi Napoli et poi muori"

begt zei

klopt, vandaal! daarom ben ik alvast n x in napels geweest en moet ik nog steeds naar Rome toe.

Immers, die stad staat symbool voor alle ondergangen ooit!

Gold - Anthony Hayes

Gold op IMDb (5,4)   Gold op Moviemeter (2,76) Daar moest ie toch even echt aan de bak. Moiboi Zac Efron zag ik nog niet eerder in zo'n ...