dinsdag, januari 21, 2014

Interview with a hitman- Perry Bhandal

Interview with a hitman op IMDb
"..with a shitman" was ook toepasselijk geweest. Geen vriendelijk mannetje, de Viktor die deze film met ons meeloopt. Vanuit de achterbuurten van Boekarest, opgegroeid met geweld en daardoor met zijn ongevoeligheid zeer geschikt als premiejager.
Na een actie tegen de zoon van de bendeleider moet hij op de vlucht en belandt in London, waar hij al snel zijn werkzaamheden voortzet. Niets is fris aan wat hij doet, totdat hij een dame redt van een mishandeling door 3 iets te stoere mannen. Zal er dan toch enig gevoel in deze man zitten?

Nimmer in mijn leven zou ik deze dvd uit de schappen getrokken hebben, nooit zou ik er in een zaal naar toe zijn gegaan, maar nu hij voorbijkwam op de harde schijf van de film1-recorder keken we hem toch. Nog ruim voor de helft overwogen we de film uit te zetten en te wissen, maar dat is ook weer zo wat. Hikt toch een beetje aan tegen het principe dat je wel moet weten waarop je afgeeft.
Uitgezeten dus, tweede deel was beter dan het eerste. Maar verder was het eerder drama dan misdaad. Of je moet misdaad anders opvatten.

Geen opmerkingen:

Tomiris (aka The Legend of Tomiris) - Akan Satayev

  Tomiris op IMDb (6,2) Tomiris op Moviemeter (3,07) Mezelf gedwongen om weer even buiten mijn gebaande paden te kijken. Als "huiswerk&...