woensdag, juni 14, 2023

Story of a girl - Kyra Sedgwick

Story of a girl op IMDb (6,2)

Story of a girl op Moviemeter (2,76)
 

Kwam ik daar effe mooi bedrogen uit. Wat aanvankelijk oogde als een "dertien in een dozijn"film ontwikkelde zich plotseling toch nog best tot een acceptabel verhaal. 

Deanna wordt slachtoffer van sexting. De leuke jongen van school bij wie ze in de auto stapte, blijkt zijn camera te hebben aangezet tijdens hun amoureuze samenzijn. En erger: de beelden zijn al snel op social media te zien. Deanna wordt verguisd op school, ze raakt vriendinnen kwijt en wordt door haar vader met de nek aangekeken. 

Ze is vastbesloten direct na het afronden van school het slaperige stadje te verlaten, maakt daar zelfs al plannen voor met haar broer en diens gezinnetje (die ook nog gewoon bij zijn ouders inwonen), maar overal gaan strepen doorheen. Ze moet zichzelf dus gaan redden.

Verlichting komt er als ze bij een lokale pizzatent aan het werk kan en de eigenaar een ontzettend flekse vent blijkt te zijn, die haar ook nog eens van de nodige levenslessen voorziet. Dat is verdomde handig, want haar collega bij de pizzeria blijkt....de jongen van haar eerste sekservaring. Gaandeweg leert Deanne alle tegenslagen te bevechten en soms zelfs om te turnen tot kansen en openingen.

Met: Ryann Shane, Kevin Bacon, Tyler Johnson

FIN - song : Lindi Ortega- Fall down or fly

Geen opmerkingen:

Worth (aka What is life worth) - Sara Colangelo

Worth op IMDb (6,8)   Worth op Moviemeter (3,09) Moderne geschiedenis, altijd interessant om daar een film van te mogen kijken. Deze gaat ov...