maandag, juni 12, 2023

The Wrong Babysitter - George Mendeluk

The Wrong Babysitter op IMDb (3,8)
 The Wrong Babysitter op IMDb (2,00)

Alles aan deze film is fout, zelfs de titel. Want een huisvriendin die even thuis blijft bij je tienerdochter, dat mag geen babysitter heten. U hoeft niet meer verder te lezen, mensen.

Susan moet weg voor een gesprek over de nasleep van de moord op haar man en vraagt om die reden of vriendin Teri even bij haar 15-jarige dochter Christy.kan blijven. Teri doet dat, maar Teri is een beetje fout. Want Teri doet aan kidnappen voor losgeld, daar heeft ze twee sukkels van misdadigers voor rondlopen die alleenlopende schoolmeisjes moeten gijzelen. Doordat de kans zich nu voordoet om een tienermeisje zo voor het grijpen hebben, komen de twee sukkels Teri opzoeken en ja hoor, ze gijzelen het meisje Christy. Maar ja, Christy is behoorlijk zelfstandig en  bovendien ook nog eens amateur-speurder. Dan volgen ontsnappingen en onthullingen waarbij de sukkelige handelingen elkaar opvolgen. 

Met : Daphne Zuniga, Ava Hughes, Lisa Marie Caruk, Matt Bellefleur


Geen opmerkingen:

Worth (aka What is life worth) - Sara Colangelo

Worth op IMDb (6,8)   Worth op Moviemeter (3,09) Moderne geschiedenis, altijd interessant om daar een film van te mogen kijken. Deze gaat ov...