dinsdag, juni 15, 2004

Lange afstandswandelpaden

Ik ben best wel een wandelaar. Niet zoals mijn broer, die Pieterpad en andere LAW-routes met gretigheid aflegt. Maar een zomeravond opluisteren met een lekkere wandeling, hand in hand langs Ijsselmeer en historische binnenstad, ik beleef er veel plezier aan.
Deze week is het avondvierdaagse en dat betekent dat de kinderen via school weer meedoen. De oudste twee zijn inmiddels 10 km-rijp, althans dat vinden ze zelf.
Ik mee natuurlijk.
Gisteravond de eerste avond en wat blijkt: er is zoveel geheimzinnigheid rondom de routes (pas gisteren verstrekt en alléén voor de eerste twee dagen) dat we er gisteren pas achterkwamen dat we om en nabij de 15 km hebben gelopen en dat onze ravitaillering pas ruim over de helft gesitueerd was. Kinderen bekaf, kinderen zeurderig, kinderen in staat om te stoppen: dit is vast niet de wervende bedoeling geweest van het politburo dat deze schema's in elkaar gedraaid heeft.
Voorheen was de A4D een feest, maar het kon wel eens het laatste jaar zijn.

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...