dinsdag, juni 08, 2004

Leftwing Liberal

Ik weet het, deze titel klinkt als een paradox. Maar da's schijn. Van origine is het liberalisme zelfs een linkse, want bevrijdende, beweging. Da's inmiddels helemaal ondergesneeuwd, maar er bestaan toch nog iets meer naar het midden geörienteerden.
Na de vorige kamerverkiezingen moest Hans Dijkstal vertrekken omdat ie een te soft, lees een te links, beleid voerde. Het moest opeens op zijn Geert Wilders'(lees Pim Fortuyns). Lekker grof gebekt grove dingen zeggen over allochtonen, dat zou de verloren zetels de volgende keer wel terugbrengen.
Dijkstal leerde vlot en beet deze week in een interview in het Algemeen Dagblad op net zo'n lekker grove manier van zich af. Wat denk je: dat mag dan weer nìèt!
Snapt u het nog? Bent u nog wel wie u zegt en zegt u nog wel wie u bent? Ik begrijp steeds minder van het Fortuynisme, maar als het helpt om uiteindelijk de VVD om zeep te helpen, dan is Pim alsnog mijn man!!

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...