dinsdag, februari 10, 2009

Eigen

Even iets van mn hart: ik erger me suf aan mensen die zich zaken toe-eigenen alsof ze de familie/vader/moeder/zuster zelf zijn.
Maakten wij dat in NL allemaal al eerder mee tijdens de zaak Savanne (iedereen praatte over haar alsof ze d'r persoonlijk bij het schoolplein hebben afgehaald), zo gaat het nu in italie met de zaak van de overleden comapatiente.

Een of ander BerlusKloni roept dat "eluana niet is gestorven, eluana is vermoord". een ander roept dat "Eluana nooit een eerlijke kans gehad heeft". Wat is dat?
Hebben zij ooit de patiente bezocht toen ze in haar comabed lag? Hebben zij de familie met raad en daad bijgestaan in hun wanhopige strijd op leven en dood van hun dochter?
Als er iets ergerlijk is aan religieuzen is het wel die morele verhevenheid die ze voelen boven mensen die de dagelijkse realiteit moeten ervaren.
Men morrelt aan de scheiding van kerk en staat en vergeet dat er ondertussen een vader in diep verdriet achterblijft. Ik kots!

3 opmerkingen:

Herr Meijer zei

Belangrijke denkstap: van de kerk mag je niet beschikken over een ander leven, dat doet alleen de Grote Touwtjes-in-Handenhouder. Toch heeft de medische wereld zeventien jaar lang beschikt over het 'leven' van Eluana.

PS Berlusconi is alleen maar bezig zijn dictatorschap verder en verder uit te bouwen. Best eng.

begt zei

zag elke gelovige het verband maar, herr, dan waren we er gauw uit.

Berlusconi zal binnenkort worden bezongen door DAF, mark my words...

Riesj zei

Ik kots met je mee!

Wat is dat voor achterlijke paus zeg... Wil ie de 15e eeuwse inquisitie nieuw leven in blazen?

The Greatest Night in Pop - Bao Nguyen

The Greatest Night in Pop op IMDb (8,1)   The Greatest Night in Pop op Moviemeter (3,86) Nu al luid bejubelde documentaire over een van de b...