zondag, juli 17, 2016

Uncertain Terms- Nathan Silver

Uncertain Terms op IMDb (5,9)
Vermoeiende film, hoewel vol met goede bedoelingen.
We volgen bijna-dertiger Robbie, die na de zoveelste ruzie met zijn vriendin de stad uit vlucht en zich bij zijn tante aanmeldt op het platteland. Hij kan wel een tijdje klusjes doen voor haar, omdat ze het zo druk heeft. Tante heeft namelijk een opvanghuis voor zwangere meisjes, aanstaande tienermoeders zeg maar.
Robbie doet zijn ding, heeft regelmatig ruziende telefoongesprekken met zijn vriendin en eet dagelijks mee aan de tafel met de jongedames. Die meisjes vinden het natuurlijk reuze-interessant, zo'n man in huis. Twee van de dames beginnen steeds opzichtiger naar zijn hand te dingen, waarbij hij de ene continu afwimpelt maar de andere steeds interessanter begint te vinden.
En dat is not done natuurlijk: ten eerste is hij zijn eigen relatie nog aan het redden dan wel afwikkelen, ten tweede hebben deze meisjes sowieso al een probleem dat ze veel te jong een kind op de wereld zetten. Uiteraard loopt de gespannen situatie in de richting van een uitbarsting. Dat gebeurt als Robbie's ex zich bij het huis meldt.

Met Chloe Domont, Nathan Silver

Geen opmerkingen:

Worth (aka What is life worth) - Sara Colangelo

Worth op IMDb (6,8)   Worth op Moviemeter (3,09) Moderne geschiedenis, altijd interessant om daar een film van te mogen kijken. Deze gaat ov...