zaterdag, oktober 13, 2007

Nobel

Nee, meneer Gore, niet doen: niet opnieuw dat traject ingaan van de ministerpresidentsrace.
Volgens mij is aan alle kanten duidelijk dat u op deze non-gouvernementele manier veeel meer voor elkaar krijgt dan als ingepalmde, gestructureerde mp.
Dat is een verschijnsel dat we vaker zien, dat types met revolutionaire plannen helemaal het padje kwijt raken zodra ze regeringsverantwoordelijkheid dragen.
Onze eigen plasterk is er zo een: behoorlijk tegendraads in de aanloop, nu een running mate in het verbodsbeleid van dit huidige kabinet.

Daarom al: blijf op deze initiatiefrijke weg de luis in de pels van alle regeringen, blijf creatief omgaan met de waarheid, zolang de kern van de boodschap maar aan blijft komen! (nog nooit is er zoveel over het milieu gepraat als de afgelopen twee jaar!)

4 opmerkingen:

FROMMEL zei

de kern van zijn boodschap is gebasseerd op niets of minstens onwaarheden (hij zou dus een uitstekende presidents kandidaat zijn). al gore.....die verkondigd de hele wereld rondvliegend dat vliegen slecht voor het millieu is.

Anoniem zei

waar haalt ie de gore moed vandaan?

begt zei

dat zeg ik, frommel: blijf creatief met de waarheid omgaan. dat er iets aan de hand is, lijkt me evident. en hoe propagandistisch je dat dan ook doet, als het maar aandacht krijgt.

noem het resultaatvoetbal..

Anoniem zei

Hoe 'nobel' ware de adviezen van Al Gore in zake Irak? Niet bepaald vredelievend te noemen

God's Creatures- Saela Davis/ Anna Rose Holmer

God's creatures op IMDb (6,0)   God's creatures op Moviemeter (2,62) Opeens is hij overal, de nieuwe ster Paul Mescal. Vooral zijn r...