maandag, januari 11, 2021

Say Yes - Johan Stavsjö

Say Yes op IMDb (6,4)

Soms stuit ik op een korte film die interessant lijkt. En als je dan weet da het geen hele zit wordt, maar dat je in 10 minuten kunt oordelen op de titel, waarom dan niet. Het is meer een inschatting om te zien of het gegeven boeiend was gebleven als het was uitgerekt tot anderhalf uur en tevens is het een vingeroefening om te kijken of regisseurs en acteurs opvallen. Dat is hier het geval, ik had na afloop het gevoel dat ik er meer van had willen zien. Operatie geslaagd dus. 

Het leven van jongeren lijkt dan wel te draaien op feesten, op "life's a party". Maar daar kijk je heel anders naar als je verstrikt bent geraakt in een onbereikbare liefde. Julia bezoekt al die feestjes die het leven voor jongeren vaak leuk maakt, maar ze gaat zelden voldaan naar huis. Dat heeft voornamelijk te maken met de knappe Christian, die weliswaar heeft aangegeven interesse in Julia te hebben, maar die duidelijk laat blijken zich nog niet te willen binden, omdat hij voorlopig "vooral wil genieten". Wat moet Julia doen: zoeken naar een nieuwe prins? Of volharden en een en ander van haar onbereikbare liefde accepteren? 

Met : Emma Melkersson, Frederik Carlsson 

Geen opmerkingen:

Worth (aka What is life worth) - Sara Colangelo

Worth op IMDb (6,8)   Worth op Moviemeter (3,09) Moderne geschiedenis, altijd interessant om daar een film van te mogen kijken. Deze gaat ov...