zaterdag, maart 27, 2021

Wat is dan liefde - Anielle Webster


 Wat is dan liefde op IMDb (7,0)

Wat is dan liefde op Moviemeter (3,09)

Nederlandse romkom, dus verwacht geen verrassingen. Zaterdagmiddag-vermaak, meer niet. Maar daarmee nog niet slecht, dat moet ik ook zeggen. Waarschijnlijk komt dat door het zichtbare spelplezier van Elise Schaap en Maarten Heijmans, zij maken de film het bekijken waard.

Cato is een succesvolle mediation-advocate, het lukt haar om in haar zaken de tegengestelde wederhelften een stukje redelijkheid toe te laten passen in zoiets ongemakkelijks en ongelukkigs als een Ze wordt door mr Boeker, de eigenaar van een groot advocatenkantoor, gevraagd om voor hem te komen werken. Op voorwaarde van een partnerschap zodra Boeker zelf stopt, zegt ze toe. Maar dan..

Op het kantoor werkt Gijs, een harde maar louter succesvolle advocaat die grote sommen geld binnensleept voor de firma. En Gijs is ook uit op dat partnerschap, hij verwacht dat Boeker niet om hem heen kan. Maar ja, Gijs gaat losjes met de zeden om en versiert alle nieuwkomende dames op kantoor. Hij probeert dat ook bij Cato, maar die houdt af. Niet van harte, maar ze heiligt vooralsnog haar al 8 jaar durende relatie met de sullige muzikant Sander. 

Het wordt een keihard spel, zowel om de macht op kantoor als om de te winnen genegenheid van de beide advocaten tegenover elkaar. 

Met : Elise Schaap, Maarten Heijmans, Michiel Romeyn , Teun Luijkx, Anneke Blok, Maike Meijer


Geen opmerkingen:

Las Consecuencias (aka The consequences) - Claudia Pinto

Las Consecuencias op IMDb (5,1)   Las Consecuencias op Moviemeter (2,88) Wat mij betreft een te lage rating op beide filmsites. Ik vond het ...