woensdag, maart 31, 2021

The Bayton Outlaws- Barry Battles


 The Bayton Outlaws op IMDb (6,4)

The Bayton Outlaws op Moviemeter (3,20)

Verschrikkelijke film. Zonder verrassingen, zonder uitdagingen, zonder spanning: het is volledig gericht op het uitvergroten van schietgevechten. Heb ik niks mee. (het ruimt wel weer lekker op van de harde schijf, waar ik de afgelopen weken toch aardig wat films heb weggewerkt die al een jaar lang stonden te verstoffen). 

Drie broers vervullen hun leven als huurmoordenaar: ze knappen de klussen op voor mensen die lastposten en tegenstanders uit de weg willen ruimen. Dat zich dit veelal binnen het criminele milieu afspeelt, is een plus voor de lokale politiechef. Deze hoeft alleen maar deze drie misdadigers uit het nieuws te houden en hij kan melden dat hij lage misdaadcijfers heeft in zijn stadje. Waarmee hij zijn volgende benoeming zeker stelt. 

Als de drie een keer een externe opdracht aanpakken, buiten medeweten van de politiecommissaris om, gaat het mis met die "mantel der liefde". De broertjes opereren buiten hun regio net zo als ze daarbinnen doen, maar dat leidt daar dan wel tot pers en (negatieve) publiciteit. En dat wil niemand. Of zo. 

Ze moeten in opdracht van een jonge en knappe vrouw een gehandicapte jongen ontvoeren, die door een Texaanse crimineel wordt vastgehouden tot ie zijn 18e verjaardag bereikt. Dan gaat er een fonds loskomen dat de crimineel wil opstrijken. Of de broertjes hem willen bevrijden en bij de dame afleveren. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. En dat gaat zeker niet zonder vele schietpartijen. 

Met : Billy Bob Thornton, Eva Longoria , Clayne Crawford, Travis Fimmel, Daniel Cudmore , Thomas Brodie-Sangster

FIN - song : Colt Ford/ Danny Boone - This is our song

Geen opmerkingen:

Las Consecuencias (aka The consequences) - Claudia Pinto

Las Consecuencias op IMDb (5,1)   Las Consecuencias op Moviemeter (2,88) Wat mij betreft een te lage rating op beide filmsites. Ik vond het ...