zaterdag, februari 19, 2022

Brazen - Monika Mitchell

Brazen op IMDb (4,0)
 Brazen op Moviemeter (1,82)

Ik dacht ergens iets aardigs over deze film gelezen te hebben, maar kwam bedrogen uit. Omdat we een weekje de deur niet uitmogen en ik toch wat recent werk wilde zien deze maar aangeklikt. Jammer dan. Drie keer niks. 

Grace Miller, succesvol schrijfster van moordthrillers wordt gebeld door haar zusje Kathleen: of ze snel kan komen. Zusje blijkt bezig zich uit de problemen te werken en wil de voogdij over haar zoontje terug. Of Grace haar wil helpen met de financiering van de voogdijzaak. Grace blijft overnachten en maakt reeds de volgende dag kennis met de superknappe buurman, die zijn huis aan het verbouwen is maar ondertussen een supergoede rechercheur blijkt te zijn. 

Kathleen leidt een dubbelleven en blijkt er op zoek naar geld een bijzonder bijbaantje op na te houden: in haar huis heeft ze een klein filmstudio waar ze als webcamgirl een SM-rol speelt. Dat breekt haar op want ze wordt op mysterieuze wijze in haar huis vermoord. Grace roept direct de hulp van de knappe buurman in, die zijn klusvakantie onderbreekt om deze zaak op zich te nemen. Terwijl hij en zijn compagnon in de zaak duiken om bewijsmateriaal te verzamelen, begint Grace zich opzichtig met hem en met de zaak te bemoeien. Ze is immers thrillerschrijfster, dus ze weet hoe moordenaars denken. 

Met : Alyssa Milano , Sam Page, Malachi Weir, Emilie Ullerup

 FIN - song : Haley Blais-Best Thing


Geen opmerkingen:

Worth (aka What is life worth) - Sara Colangelo

Worth op IMDb (6,8)   Worth op Moviemeter (3,09) Moderne geschiedenis, altijd interessant om daar een film van te mogen kijken. Deze gaat ov...