woensdag, november 25, 2020

Officer Down - Brian A. Millar


Officer Down op IMDb (5,5)

De grootste verrassing in deze film zit hem in het gegeven dat het op waarheid gebaseerd is. Blijkbaar bestaan er klemgezopen en doorgesnoven rechercheurs die zichzelf bevoordelen door samen te werken met louche vrouwenhandelaars. En blijkbaar bestaan er hoofdcommissarissen die zo bang zijn voor de reputatie van hun afdeling dat ze corrupte handelingen van hun medewerkers wegmoffelen. Blijkbaar bestaat het echt. Want voor het overige is de film te onwaarschijnlijk. 

In deze film treffen we David Callahan in eerstgenoemde situatie aan. Hij is dermate de fout in gegaan door zijn banden met een stripclubeigenaar dat hem niets anders rest dan schoon schip te maken. En dat doet ie dan ook nog verkeerd: hij denkt een stripper te helpen door haar belager aan te pakken, maar die belager is dan weer helemaal niet degene die Cal (zoals Callahan door het leven gaat) vermoedt. Dus werkt hij zich eerder dieper in de nesten dan op een nette wijze eruit. Hij wil heel graag een normaal leven met vrouw en kind maar de bedreigingen daarvan komen van alle kanten. 

Met : Stephen Dorff, James Woods , Dominic Purcell
Geen opmerkingen:

Las Consecuencias (aka The consequences) - Claudia Pinto

Las Consecuencias op IMDb (5,1)   Las Consecuencias op Moviemeter (2,88) Wat mij betreft een te lage rating op beide filmsites. Ik vond het ...