zondag, november 15, 2020

Warning shot - Dustin Fairbanks


Warning shot op IMDb (4,9) 

Matige gijzeling-thriller. Het is allemaal behoorlijk recht-toe-recht-aan, je komt niet voor niets maar tot een 4,9 als rating op IMDb. Te voorspelbaar, te simpel. 

Alleenstaande moeder krijgt - bij het overlijden van haar vader- te horen dat er wellicht een klein erfenis op haar wacht. Dat komt goed uit , want met haar serveerstersbaantje kan ze de eindjes niet aan elkaar knopen , een huisuitzetting is aanstaande. 


Een rijke zakenman uit de buurt blijkt echter ook zijn zinnen op de kleine ranch te hebben gezet, in verband met de rechten op waterwinning die er op het grondgebied liggen. Hij stuurt- nog onwetend van het overlijden van de oude man - twee ingehuurde criminelen op de ranch af om de man te dwingen te tekenen voor overdracht van de rechten. Eenmaal bij de ranch aangekomen treffen de mannen de moeder en haar dochter aan, die hun mogelijk nieuwe grondgebied net aan het inspecteren zijn. 

Met: Tammy Blanchard, Guillermo Diaz, Bruce Dern 


. David Spade
Geen opmerkingen:

Las Consecuencias (aka The consequences) - Claudia Pinto

Las Consecuencias op IMDb (5,1)   Las Consecuencias op Moviemeter (2,88) Wat mij betreft een te lage rating op beide filmsites. Ik vond het ...