vrijdag, november 20, 2020

Drunk Parents - Fred Wolf


Drunk Parents op IMDb (3,9) 

Verschrikkelijke film. Alles is overdreven aan deze niet-grappige komedie, volgestopt met hysterische lachbandhumor. Een 3,9 op IMDb , dat zegt het al. 

Geslaagd zakenstel levert hun dochter af bij de universiteit en gaat pas dan de status van hun leven overzien. Het blijkt er een stuk minder zonnig voor te staan dan ze aan elkaar voorgespiegeld hebben: bedrijf blijkt over de kop, ze kunnen zich hun dure huis helemaal niet meer veroorloven, de lease-auto dreigt te worden weggesleept en creditcardmaatschappijen hangen dagelijks aan de telefoon. 


Een yardsale moet oplossing verlenen, alsmede het misbruiken van hun oppasbeurt op het huis van de buurman :  als ze dat nu verhuren zolang buurman op wereldreis is, zijn er tenminste enige inkomsten. Natuurlijk is de huurder een fout type, natuurlijk gaat er van alles mis en moet het stel op de loop. Een hotseknots van gebeurtenissen volgt en er groeit zelfs nog iets moois uit. 

Met : Alec Baldwin , Salma Hayek
Geen opmerkingen:

Worth (aka What is life worth) - Sara Colangelo

Worth op IMDb (6,8)   Worth op Moviemeter (3,09) Moderne geschiedenis, altijd interessant om daar een film van te mogen kijken. Deze gaat ov...