woensdag, mei 13, 2020

The Midnight Swim - Sarah Adina Smith

The Midnight Swim op IMDb (5,2)
Opgenomen van de filmzender , voorzien van pincode dus ik verwachtte ergens in te belanden waar volwassenheid voor nodig is. Dat viel allemaal erg mee, het werd geen bloedige horror maar hooguit een stukje suspense-ig.

Drie zussen komen samen in het huis van hun overleden moeder. Die is afgelopen zomer in het aangelegen meer gaan zwemmen en nooit meer boven water gekomen. Er doen verhalen de ronde over het meer, mythes eigenlijk, waar de ene zus gevoeliger voor is dan de anderen.
De onderlinge verstandhoudingen worden danig op de proef gesteld, er is in het verleden vast van alles gebeurt tussen de zussen onderling maar zeker ook in de verstandhouding met hun moeder. De ene zus wil verkopen, de andere wil er een creatieve cursus- en yogaplek van maken. De derde zus legt alleen maar vast : ze filmt alles wat er gebeurt in en om het huis, dus ook de dode vogels die om het huis liggen, de kleding die ze uit het water vissen.
Het advies blijft om niet te gaan zwemmen, in ieder geval niet 's avonds maar niet elke zus is tegen die verlokking bestand. Er komt spanning op te staan.

Met : Lindsay Burdge, Jennifer Lafleur , Aleksa Palladino

Geen opmerkingen:

Moonage Daydream - Brett Morgen

Moonage Daydream op IMDb (8,2) Moonage Daydream op Moviemeter (3,69) De niet-Bowie-liefhebber zal zijn bedenkingen hebben maar als je ook ma...