donderdag, juli 22, 2021

Welcome Home - Georg Ratliff

Welcome Home op IMDb (5,2)

Welcome Home op Movemeter (2,41)
 

Ze willen het nog één keer proberen, het jonge stel Cassie & Bryan. Hun relatie verloopt stroef sinds Cassie het eenmalig heeft aangelegd met een collega. Om te weten waar ze aan toe zijn en of ze met elkaar verder kunnen, boeken ze een vrijstaande villa in het Toscaanse heuvelland. Het loopt natuurlijk niet zoals ze verwachten, anders had men er geen film over hoeven maken. 

De eigenaar van het pand is niet in beeld, maar de iets te aardige buurman des te meer. Toevallig rijdt hij langs als Cassie tijdens een hardlooprondje een ongelukkige val maakt. Toevallig moet hij met zijn auto naar de stad als het stel geen taxi kan krijgen. Toevallig komt hij in de kroeg waar Bryan zijn twijfel zit te verzuipen. En meer van die toevalligheden. 

Zijn continue behulpzame aanwezigheid wordt een breekpunt tussen het stel omdat Bryan zo zijn vermoedens van kwade opzet heeft, waar Cassie een man ziet die dingen naar haar wensen doet. Dit kan niet lang goed gaan, toch? 

Met : Aaron Paul, Emily Ratajkowski, Riccardo Scamarcio

 FIN - song : Bear McCreary - Theme from Welcome Home

Geen opmerkingen:

Worth (aka What is life worth) - Sara Colangelo

Worth op IMDb (6,8)   Worth op Moviemeter (3,09) Moderne geschiedenis, altijd interessant om daar een film van te mogen kijken. Deze gaat ov...