maandag, november 22, 2021

The Courier - Zackary Adler

The Courier op IMDb (4,9)
 The Courier op Moviemeter (2,47)

Zelfde titel, andere film. Deze werd al een jaartje eerder gemaakt (en vermoedelijk zou Benedict Cumberbatch zich nooit voor dit script hebben geleend). 

Grote misdaadman Ezekiel Mannings lijkt ongrijpbaar voor zijn misdaden, maar nu is er toch een getuige gevonden die hem een moord heeft zien begaan. FBI en rechters zetten alles op alles. De getuige wordt in een geïsoleerde ruimte ondergebracht van waaruit een streamverbinding moet worden gelegd met de rechtszaal. Manning zit in huisarrest, zal van daaruit de zitting volgen maar gaat -onder de neus van de FBI-agenten in zijn woning- ondertussen gewoon door met het regelen van zijn zaken.

Er komt een koerier langs de verblijfplaats van de verdachte om spullen voor de straalverbinding langs te brengen. Daar gaat natuurlijk iets niet geheel volgens verwachting, achteraf gelukkig voor de verdachte. Ook in het team dat hem bewaakte zaten dubbelspelende agenten, waardoor hij bevrijd moet worden door de koerier. Zij is een agressieve doch vaardige soldate die zich volledig van haar beschermende taak kwijt. Ze kan echter het pand niet verlaten omdat de parkeergarage door Mannings team wordt afgegrendeld om alsnog de getuige te grazen kunnen nemen. Dan gaan we nog een uurtje vechten en schieten. 

Met : Olga Kurylenko , Gary Oldman , Amit Shah, Neil Chapelhow , Calli Taylor

FIN - song : James Edward Barker & Tim Despic - Killing Red

Geen opmerkingen:

Moonage Daydream - Brett Morgen

Moonage Daydream op IMDb (8,2) Moonage Daydream op Moviemeter (3,69) De niet-Bowie-liefhebber zal zijn bedenkingen hebben maar als je ook ma...