maandag, december 27, 2021

The Super - Stephan Rick

The Super op IMDb (5,5)
 The Super op Moviemeter (2,38)

Ach mensen, ik zie zoveel moois, zo veel fijne films. Maar wat wordt er ook een troep gemaakt. Brrr.

Deze bijvoorbeeld, is een 13-in-een-dozijn moordthriller, die zo onwaarschijnlijk is en zo met plakband aan elkaar zit dat je het wonderlijk mag vinden dat ie überhaupt geproduceerd is. Een poging tot beschrijving: 


In een chique appartementencomplex wordt een huurder, onderwijzeres van beroep, aangesproken door de pandeigenaar dat ze goed op haar veiligheid moet letten want er zijn moedersleutels verdwenen die tot onveiligheid kunnen leiden. De verhuurder hoopt zeer snel een nieuwe conciërge aan te nemen die zich gelijk op het vervangen van alle sloten mag gaan richten. Voor de onderwijzeres zal dat te laat komen want zij wordt bloederig afgeslacht in haar appartment, net zoals haar bedlegerige man. 

De nieuwe conciërge, een weduwnaar met twee jonge dochters, gaat inderdaad voortvarend aan de slag. Er verdwijnen nog enkele mensen en alle vingers wijzen in de richting vanWalter,  de vroegere conciërge , die ergens in de kelder al prevelend dingetjes zit te smeden en in het vuur te gooien. Nou ja, toen werd het allemaal nog erg spannend. 

Met : Patrick John Flueger, Val Kilmer, Louisa Krause, Mattea Conforti , Taylor Richardson


Geen opmerkingen:

Moonage Daydream - Brett Morgen

Moonage Daydream op IMDb (8,2) Moonage Daydream op Moviemeter (3,69) De niet-Bowie-liefhebber zal zijn bedenkingen hebben maar als je ook ma...