zondag, augustus 06, 2023

Extraction 2 - Sam Hargrave

Extraction II op IMDb (7,0)
 Extraction II op IMDb (3,30)

En deel 2 er gelijk achteraan, dan hebben we dat maar gehad. Niet mijn ding, dat leest u vast al tussen de regels door. Maar ach, biertje erbij, bank op leunhouding, kat op schoot: schieten maar!

Opnieuw wordt Tyler Rake door een onbekende opdrachtgever benaderd voor een lastige operatie: ditmaal moet hij naar Georgië om de vrouw van een gevangen gezette drugsbaas te bevrijden. De vrouw wordt met haar kinderen door de drugsbaas gevangen gehouden in een zwaar beveiligde gevangenis van waaruit hij met zijn broers een groot drugsimperium leidt. Toevallig is die vrouw de zus van Rake's ex, waardoor we ook weten wie de opdrachtgever is. 

Rake bevrijdt haar, natuurlijk bevrijdt hij haar. Maar dan begint het pas. Ze vluchtten naar Oostenrijk, waar Rake zat bij te komen van de verwondingen die hij opliep in deel 1. Het zoontje van de bevrijde vrouw is echter nog niet zo overtuigd van de hele bevrijdingsactie, hij zag een carrière in het Nagazi-drugsconcern eigenlijk wel zitten en wil zijn criminele vader niet afvallen. Hij verraadt dus aan zijn oom de nieuwe locatie van zijn moeder en zusje waardoor Rake opnieuw in de verdediging én de aanval moet om zijn nieuwe target te beschermen. Het pieft, het paft en het poeft. En "Klabang! Thud! Btoom", dat ook.

Met : Chris Hemsworth, Idris Elba, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Tornike Gochrichiani, Demetre Kavalashvilli

FIN - song : Henry Jackman/Alex Belcher - Rake & Nik

Geen opmerkingen:

Gold - Anthony Hayes

Gold op IMDb (5,4)   Gold op Moviemeter (2,76) Daar moest ie toch even echt aan de bak. Moiboi Zac Efron zag ik nog niet eerder in zo'n ...