zondag, maart 22, 2020

Sleeping with other people- Leslye Headland

Sleeping with other people op IMDb (6,5)
Een mens doet gekke dingen in tijden van crisis. Veel films op de harde schijf waar ik normaliter nog 3 keer langsklik, maar nu toch maar de play aanraak. In het kader van "wie feelgood doet, goed ontmoet."

Romkommetje dit, zo'n film waarvan er onnoemelijke aantallen in een dozijn gaan. Mmet een waterval aan expliciet taalgebruik in een verder bekend-Amerikaanse preutse aanpak.

12 jaar geleden ontmoetten ze elkaar bij toeval, Jake en Lainey. Na deze tweezijdige ontmaagdingsavond raakten ze bij elkaar uit het zicht. Beiden hebben een seksuele ontwikkeling doorgemaakt : hij versiert de ene na de andere vrouw, hoewel het steeds maar niets voor hem betekent. Zij blijft maar achter een oude liefde aanschuifelen, die toch elke keer voor zijn vrouw zal kiezen en simpelweg van twee walletjes blijft eten.
Jake en Lainey zijn elkaars praatpaal, geven elkaar advies over hoe te handelen in die lastige gevallen maar blijven verder keurig en angstvallig van elkaar af. Iedereen om ze heen hoopt op een doorbraak, hoopt dat ze nu eindelijk definitief voor elkaar gaan vallen maar nee: ze blijven om elkaar heen draaien. Seasons come and seasons go, but our love will never die..

Met : Alison Brie, Jason Sudelkis

Geen opmerkingen:

Moonage Daydream - Brett Morgen

Moonage Daydream op IMDb (8,2) Moonage Daydream op Moviemeter (3,69) De niet-Bowie-liefhebber zal zijn bedenkingen hebben maar als je ook ma...