zaterdag, maart 14, 2020

Furthest Witness- Adam Del Giudice

Furthest Witness op IMDb (4,1)
Alles aan deze film is slecht. Voorspelbaar plot, rommelig acteerwerk, simpele dialogen en dan ook nog eens gewoon een verhaal over slechte mensen. Ik ga het proberen:

Kyle scheert langs de randen van de wet, maar met de beste bedoelingen. Hij geeft mensen een nieuwe identiteit als ze in de problemen zijn geraakt en niet meer gevonden willen worden. Hij wil iets goeds doen, vanwege traumatische gebeurtenissen in zijn jeugd. Het moet dus allemaal geweldloos gaan, anders gaat zijn keten niet in productie.
Dat gaat allemaal goed totdat ie een mooi meissie moet vervoeren en veranderen: deze Helena zit duidelijk in een hoek waar klappen vallen, maar wij weten wat Kyle niet weet. Ze is namelijk zelf ook een crimineel. Dan is er tegelijkertijd nog een derde, gruwelijk gewelddadige misdadiger die hen beiden op de hielen zit. Lukt het Kyle om zijn hoge morele standaard te behouden?

Met : Aaron Stanford, Teri Reeves, Forrest Fyre, Sean Patrick Flanery

Geen opmerkingen:

Tomiris (aka The Legend of Tomiris) - Akan Satayev

  Tomiris op IMDb (6,2) Tomiris op Moviemeter (3,07) Mezelf gedwongen om weer even buiten mijn gebaande paden te kijken. Als "huiswerk&...