donderdag, mei 12, 2022

The opposite of sex - Don Roos

The Opposite of Sex op IMDb (6,4)
 The Opposite of Sex op Moviemeter (2,72)

Warrige film die ik vooral als onleuk heb ervaren. Te gemaakt, te veel plotwisselingen en te schematische personages. Het is het allemaal net niet, hoe graag men ook wil. 

Opstandig tienermeisje Deedee trekt na de dood van haar stiefvader uit huis bij haar moeder en vervoegt zich bij haar een stuk oudere broer, die als leraar op een middelbare school werkt. Broer Bill is homoseksueel en woont samen met de jonge Matt, een knappe vent waar Deedee al snel avances mee maakt. Als ze zwanger blijkt te zijn, probeert ze haar broer te overtuigen van de noodsituatie, ze verlangt van hem dat hij haar financieel ondersteunt. 
Matt neemt hierop verantwoordelijkheden die hij helemaal niet hoeft te nemen, hij beëindigt zijn relatie met Bill en vertrekt met Deedee. Bill wordt bijgestaan door zijn collega (en voormalige schoonzus) Lucia, die Bill bovendien nog eens verdedigt in een smaad-kwestie van een oudleerling, er is een verliefde politieagent en er is een jeugdvriendje van Deedee. Een comedy of errors is geschapen. 


Geen opmerkingen:

The Greatest Night in Pop - Bao Nguyen

The Greatest Night in Pop op IMDb (8,1)   The Greatest Night in Pop op Moviemeter (3,86) Nu al luid bejubelde documentaire over een van de b...