woensdag, mei 04, 2005

Rechts lullen, links vullen dl 2

Inderdaad, een belachelijk bedrag dat Paul Rosenmöller krijgt voor die ene dag bijklussen in de Pavem commissie. Buiten alle proporties, zonder meer.

maar wat me dan weer verbaast is dat Rechts.NL met de telegraaf voorop zo hard over rosenmoller heenvalt, terwijl ook Maxima Z. ten Den H. in die commissie zit.
En die vrouw, die is notabene ingehuwelijkt in een familie van notoire uitkeringstrekkers. uitkeringen die op een veeeeeelvoud liggen van die van de voormalige groenlinks-man.
Selectieve verontwaardiging, heet dat....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je de Telegraaf goed gelezen had, beste Begt, had je kunnen weten dat Máxima haar inkomsten uit deze commissie weggegeven heeft aan een goed doel.

begt zei

dan heb je net het probleem te pakken, beste anonymus, de telegraaf hoort niet bij mijnb dagelijkse leesvoer.
en als je goed de tekst leest, anonymus, weet je dat het me niet gaat om dat geld uit die ene commissie maar dat deze familie zijn hele leven bestiert met geld van anderen, dan heb ik het nog niet eens over de hoogte van die bedragen..

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...