maandag, mei 23, 2005

Nee campagne, aflevering 11

Als we zien welke schandalige propagandamachine door onze regering wordt ingezet om mensen maar "ja" te laten zeggen, kan ik niet anders zeggen dan dat daar dictatoriale trekjes in zitten.
"Het licht gaat uit in Nederland", "Nederland zet zichzelf buitenspel" zijn al niet fris maar het kan nog erger: onze vrienden van de VVD (trouwens, heeft de VVD wel vrienden, is het niet eigenlijk een zichzelf continu aanpassende partij die altijd met iedereen wil meeregeren), goed die VVD dus heeft het zelfs gewaagd om beeldspraak te gebruiken als zou de Holocaust weer terug kunnen keren als we nee gaan zeggen. Een schandaal op zich, dat in nederland echter al nauwelijks meer verwondering wekt.

Zolang alle propagandisten als enige het economische voordeel van de ja-stem gebruiken en niet over sociale zaken praten, zolang het nog steeds gemeld wordt dat "nee stemmen zo makkelijk is" terwijl dat waarschijnlijk net zo goed geldt voor een ja-knikkende opstelling, zolang zie ik één europa nog niet te voorschijn komen.

Nog anderhalve week, dan mag ik weer over andere zaken schrijven, maar voorlopig moet dit even....

Geen opmerkingen: