zondag, augustus 06, 2023

The Out-Laws - Tyler Spindel

The Out-Laws op IMDb (5,4)
 The Out-Laws op Moviemeter (2,36)

Owen- een jonge bankdirecteur- gaat trouwen met Parker, de vrouw van zijn dromen. Minutieus bereidt hij zich voor, hij bouwt zelfs een maquette met de gehele gastenopstelling voor haar. Daarop ontbreken twee mensen, blijkt achteraf. Owen heeft zijn schoonouders nog nooit ontmoet, de ouders van Parker wonen al jaren in Zuid-Amerika, teruggetrokken bij een inheemse stam. Groot is dan ook de verrassing als Parker hem vertelt dat ze contact hebben opgenomen en hebben gezegd dat ze aanwezig zullen zijn op de bruiloft. Owen blij!

Maar dat verandert snel. Parker's ouders blijken tamelijk onconventionele mensen die de mensen om zich heen regelmatig in grote verlegenheid brengen. Owen moet erg aan ze wennen, maar begint er het leuke wel van in te zien, hij neemt ze een dagje op stap. Dat zal ie zich nog lang heugen.

Met een grote kater begeeft hij zich de volgende dag weer naar de bank, waar die dag alles mis gaat. Twee bankovervallers denderen zijn vestiging binnen en dwingen hem de kluis te openen. Nog los van het ernstige feit dat dit zijn vestiging overkomt, wordt Owen getroffen door het feit dat hij de bankovervallers meent te herkennen: dat loopje, die reacties, dat geurtje, hij heeft het eerder meegemaakt. Zijn schoonouders!
Pas nu wordt duidelijk waarom de twee zich zo lang niet hebben gemeld bij hun dochter: de ouders bleken actief in het criminele circuit en hebben een gevaarlijke nietsontziende bende achter zich aan die een oude schuld willen vereffenen. En daar is heel veel geld voor nodig. Owen ziet de bruiloft in het gedrang komen en besluit te handelen.

Met: Adam Devine, Nina Dobrev, Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Poorna Jagannathan

FIN - song : Silk Sonic - 777
FIN - song : Blink 182 - All the small things

Geen opmerkingen:

Mother's instinct - Benoit Delhomme

Mother's instinct op IMDb (6,5)   Mother's instinct op Moviemeter (nog geen ratings) Eerder deze maand zag ik de trailer van deze fi...