maandag, juni 04, 2007

Dreiners

Een nieuwe rubriek op deze pagina. Van Dale zegt over dreinen:
drei·nen (onov.ww.)
1 huilerig zeuren => drenzen, jengelen, simmen, simpen


Kent u dat, dat je een nummer in je hoofd hebt dat net effe te lang, net effe te vaak en net effe te vervelend lang in je kop blijft rondzingen? Zozeer dat je eigenlijk wilt dat iemand je een andere melodie voorzingt om daarmee die taak over te laten nemen?
Ik zit al de hele dag in mijn hoofd met het, in eerste instantie heerlijke, "Pressure Drop".
Ik kende het het eerst van Toots & the Maytals, later is het wat groter geworden door Robert Palmer maar er blijken nog vele vele andere uitvoerenden te zijn.

t nummer kwam vanmorgen in de kop omdat ik langzamerhand de druk voel opkomen omtrent de nieuwe baan. als ik deze week niets hoor van headhunter dan wel bedrijf in kwestie, zal ik hard op zoek moeten.

"Pressure,
oh oh pressure,
pressure's gonna drop on you"

3 opmerkingen:

Anoniem zei

kep wel een joppie voor je hoor begt als relatiebeheerder mediasales met een standplaats in hoorn met een salaris van tussen de 3&4 afhankelijk van etc, speed je naar Content gelegen aan de Vale Hen.

hansepans

Anoniem zei

o ja ik vond um bij de nationale vacaturebank

begt zei

dank!
heb net gecheckt, t gaat perzisch de andere kant van relatiebeheer op, dis meer een accountmanager en dat bennik nou net niet!
Edoch, dank voor de tip, blijf dat vooral doen!

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...