woensdag, september 22, 2010

On Day

Het leek allemaal mis te gaan vandaag.
Opgestaan, gedoucht en gepoetst. Vervolgens broodje smeren en koffie zetten. Doorgaans kijk ik dan voor t wegggaan nog ff journaal. Blijkt mn koffiebeker lek te zijn, bij inschenken. Ik opstaan om een doek te pakken, die leg ik eronder en bafff, de hele inhoud over mn broek en shirt heen. Nog 5 minuten te gaan voor ik naar de trein moest, met n noodgang de eerste de beste bloes en broek uit de "nog te vouwen" wasmand getrokken. OFF DAY
Dus toch op tijd naar t station, daar stond al zo'n kluit mensen dat "vertraging" de enige conclusie moest zijn. Kwartiertje wachten op Zaandam, tien minuten wachten op sloterdijk en vervolgens toch nog op CS belanden. OFF DAY.
Op kantoor bleek de uploadklus voor de mailing van morgen nog zeker anderhalve dag te gaaan duren, dus de deadline gaan we niet halen. OFF DAY

en toch: doordat de rest niet werkte, had ik tijd voor andere dingen. die lukten. De muziek deed goed mee en bovendien was de pauze er een onder een zonnetje.
Om die redenen kan ik deze dag dus niet als mislukt beschouwen, zeker als ik bedenk dat ik straks lekker een avondje ga sporten, saunaatje na. Wie dut mie wat wie dut mie wat??

Niks geen off day, dus.

2 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Goed gedaan: Murphy de baas zijn! ;0)

begt zei

soms, heel soms, heb ik best n goed gevoel..