woensdag, juni 20, 2007

Loyalty

Je moet er wel wecht in willen hoor, in de loyalty-marketing. De loyalty die je moet betuigen, blijkt al uit het aantal gesprekken dat je voert voordat je ooit ook maar over ja/nee toetreden praat.
Gisteren opnieuw een prima gesprek, werd ook door de andere partij bevestigd. Deze week hoor ik meer van ze, maar daarbij bevestigden ze dat het intake-traject nog verder gaat: er wachten me -in geval van groen licht- nog een assessment en een gesprek met de algemeen directeur, vooraleer ik me evt weer Amsterdammer mag noemen.
The road is long, and many a-winding times.....

Echter, ik ben goed geluimd, niet alleen vanwege deze voortgang. Gisteren kwamen ook nog eens van twee andere kanten telefoontjes binnen van bedrijven die met me willen praten.
Alles sal reg krom....

6 opmerkingen:

Anoniem zei

mooi man, khad kramp in mun gekruisde vingers; heeft het misschien toch nog geholpen. tussen neus en lippen door zal ik ook nog voor je duimen tijdens de surveillance en eh vanavond bij de bbq doe ik een extra tuinkaars aan, mooi hè Begt.........

begt zei

u maakt mij een tevreden mens!

FROMMEL zei

ik moet morgen bellen voor een baan ;-)

begt zei

doe je goed, from! hoop dat t lukt!
ik vermoed vanaf half augsutus weer naar amsterdam te gaan

Anoniem zei

hep je je paspoort dan nog of issie verlopen?

begt zei

ik mag weer een nieuwe aanvragen he, dat heet "pardonregeling"

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...